n. 400g jauhelihaa

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi tai valkosipulirouhetta

1,5 porkkanaa

pala purjoa

tomaattipyree-tölkki (70g)

1l lihalientä

1 tl mustapippuria

persiljaa (joko tuoreena tai mausteena)

spagettia pätkittynä

 Ruskista jauheliha pannulla. Leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi ja leikkaa purjo ja spuli pieneksi. Laita kattilaan sipulit ja sen jälkeen porkkanat ja purjot. Lisää tomaattipyree sekä kuuma lihaliemi. Nostele sekaan jauhelihamuru, mutta jätä lihasneste pannuun. Mausta keitto  mustapippurirouheella. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Nosta sekaan pätkitty spagetti. Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Ripottele keiton pinnalle runsaasti persiljaa. Nauti keitto tuoreen leivän kanssa